Създадохме екип от доказани професионалисти на недвижими имоти. Стремим се да предвидим растящите промени в нуждите на нашите клиенти и да предложим решения, които да посрещнат техните изисквания. 

Експертни съвети.

Ние сме обучени да водим преговори за достигане на най-добра пазарна цена. Получавате експертни съвети в двата процеса – покупка и продажба, както и професионални правни консултации.

Професионална пазарна оценка.

Ние извършваме многобройни пазарни оценки, което ни дава познание в областта и ни помага да дадем справедлива пазарна стойност. Пазарната оценка е съобразена с индивидуалните параметри на всеки имот.

Инвестиция в цялостен маркетинг.

Част от нашата работа е да прилагаме маркетингова стратегия. Не пестим средства да рекламираме вашия имот в страната и чужбина, което гарантира бърза реализация.

Удължено работно време.

Около 40% от нашите огледи се извършват след работно време и през почивните дни, което ни дава гъвкавост и оползотворяване на всички възможности за оглед на вашия имот.

Ангажиране с конкретни срокове.

В Home Experts спазваме всички поставени срокове, с които се ангажираме, за да задоволим максимално вашите изисквания.

Клиенти и сътрудничество.

Ние разпологаме с база данни от  имоти на пазара и потенциални купувачи. Работим и си сътрудничим с всички агенции за недвижими имоти.

Почтеност, надеждност, професионализъм.

Ние в Home Experts работим на основата на строг професионален кодекс, предназначен да предлага най-високо ниво на обслужване. 

Home Experts

ул. Свети Седмочисленици №9

София, 1421

office@homeexperts.bg

+359 2 4262 868

+359 888 016 905